Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής σε ιδιαίτερο μάθημα

  1. Τα μαθήματα προπληρώνονται μηνιαία. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στην Eurobank, Alphabank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική. Αν η κατάθεση γίνεται από λογαριασμό του εξωτερικού, τότε προστίθενται στο τελικό ποσό 3,5€. Μετά την κατάθεση του ποσού σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά η απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
  2. Η κατάθεση του ποσού γίνεται τουλάχιστον 5 μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και στη συνέχεια 5 ημερολογιακές μέρες πριν την λήξη του τρέχοντος μήνα. Οι προθεσμίες αυτές θα πρέπει να τηρούνται, διότι διαφορετικά δεν δεσμεύονται οι μέρες και οι ώρες μαθημάτων για τον επόμενο μήνα. Εάν θέλετε να αλλάξει η μέρα και ώρα διεκπεραίωσης μαθημάτων για τον επόμενο μήνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έγκαιρα και να διευθετηθεί η αλλαγή σύμφωνα με την διαθεσιμότητα μας.
  3. Όταν κλείνονται οι ώρες, κατοχυρώνεται ολόκληρος ο μήνας ανάλογα με την συμφωνηθείσα συχνότητα διεκπεραίωσης των μαθημάτων. Εάν για παράδειγμα η συχνότητα οριστεί για μια φορά τημ εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 17:00, τότε κλείνονται όλες οι Τετάρτες του μήνα στις 17:00.
  4. Εάν αποφασίσετε μετά το πρώτο μάθημα ότι θέλετε να διακόψετε τα ιδιαίτερα μαθήματα, τότε σας επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό εκτός του πρώτου μαθήματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει κάποια επιστροφή χρημάτων.
  5. Εάν αποφασίσετε πριν την έναρξη των μαθημάτων ότι δεν θέλετε να ξεκινήσετε μαζί μας μαθήματα, τότε σας επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της πρώτης προκαταβολής.
  6. Mπορεί για – ειδικούς λόγους – να υπάρξει επαναπρογραμματισμός του μαθήματος μια φορά τον μήνα. Ο επαναπρογραμματισμός του γίνεται εντός ενός μηνός, διαφορετικά το μάθημα δεν αναπληρώνεται. Αν γίνεται λόγος για ιδιαίτερα μαθήματα δύο ή τριών ατόμων, η ρήτρα ισχύει εξίσου, καθώς το μάθημα μπορεί να διεκπεραιωθεί και με ένα άτομο.
  7. Σε περίπτωση που παρακολουθείτε ιδιαίτερα μαθήματα δύο ή τριών ατόμων μπορεί να διεκπεραιωθεί κανονικά το μάθημα. Εάν κάποια μαθήτρια ή μαθητής δεν παρευρεθεί σε ένα μάθημα, τότε αυτό μαγνητοσκοπείται και αποστέλλεται στην απούσα ή στον απόντα. Οπότε με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε με το ενδεχόμενο μαγνητοσκόπησης των μαθημάτων. Οι μαγνητοσκοπήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά για την διευκόλυνση των μαθητριών και μαθητών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Τέλος, απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, διαμοιρασμός και αποθήκευση περιεχομένου που αφορά τις μαγνητοσκοπήσεις μαθημάτων. Σε διαφορετική περίπτωση γίνεται λόγος περί παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά σύμφωνα με το Άρθρο 66 – Νόμος 2121/1993.

    ×